HEJ. DET ÄR JAG, ALEXANDRA

Efter 2 år som lead designer på en fintech start-up och frilansdesign av varumärken för: Flowertech AB, Eon och Little Tuna baby, har jag bestämt mig för att ta steget till frilansande digital design.

Jag har arbetat med design sedan 2017, sedan början av min masterutbildning i arkitektur. Jag tog examen 2019, arbetade som arkitekt i USA från 2019 till 2021 och flyttade sedan till Sverige. Från 2022 till idag har jag varit webbdesigner på heltid och designat allt från hemsidor, nya appar och användargränssnitt till marknadsföringsmaterial, sales decks och mycket mer.

Det jag är riktigt bra på är att få något gjort inom en viss tid och få det att se rent och välstrukturerat ut. Jag tycker om att analysera vad kunderna reagerar bra på och testa olika idéer för att hitta den bästa. Jag älskar att samarbeta med både ingenjörer och säljteam.

Jag är amerikan och flyttade till Sverige för 2 år sedan. Jag kan prata svenska, ungefär, men jag föredrar att arbeta på engelska. Om du bara vill prata svenska ska jag göra mitt bästa!